O nama

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.

  • 0 Godina poslovanja
  • 0 Klijenata
  • 0 IDEJA
  • 0 Profesionalaca
  • 0 Različitih sektora

Tim

Ankica Mamić Vlasnica
Ivica Mamić Direktor
Martina Prenkaj Starija savjetnica
Nataša Cesarec Salopek Starija savjetnica
Stana Lukić Savjetnica i voditeljica ureda

Vizija

Biti prva agencija po izboru klijenata.

Misija

Tim iznimnih profesionalaca, fokusiran i discipliniran, sa znanjem i maštom, spreman svakom klijentu dati vrhunske rezultate i dodanu vrijednosti u području odnosa s javnošću

Vrijednosti

INTEGRITET i POVJERENJE (INTEGRITY and TRUST)

Transparentno komuniciramo sa svim našim stakeholderima (klijentima, medijima i ostalim ciljanim javnostima) s ciljem uspostavljanja dijaloga.

STRUČNOST (Competence)

IMC agencija jedna je od prvih agencija za upravljanje odnosima s javnošću u Hrvatskoj, a naši stručnjaci redovito unapređuju svoja znanja implementirajući najnovija saznanja u svakodnevnom poslovanju.

POUZDANOST i BRZINA (RELIABILITY and AGILITY)

IMC agencija svakom klijentu, projektu ili zadatku pristupa s jednakom profesionalnošću i pouzdanošću.
Pravovremena i dobro osmišljena komunikacija ključ je uspjeha.

EMPATIJA (EMPATHY)

Zahvaljujući prijateljskom pristupu novim klijentima i izgrađenim prijateljskim i dugoročnim  odnosima s postojećim klijentima nastojimo razumjeti njihove potrebe i ciljeve do najsitnijih detalja kako bi kreirali prikladne komunikacijske strategije za ostvarivanje utvrđenih ciljeva. 

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.