Drugi o nama

 • Više od 10 godina uspješne suradnje, razumijevanja cjelokupnog okružja ali i našeg bankarskog poslovanja, jasne komunikacije bez mnogo potrebnih riječi...puno kvalitetnih prijedloga i ideja uz rezultate koji stvaraju razliku i grade željenu poziciju na tržištu

  Ivana Cesar, direktorica Sektora poslovanja s građanima Vaba d.d. banke Varaždin

 • Suradnja s agencijom IMC pokazala se više nego pun pogodak. Razmatrali smo nekoliko agencija koje bi nam mogle organizirati press konferenciju u Zagrebu i na osnovu referenci predijelili smo se za IMC, što se pokazalo ispravnom odlukom. Svakodnevna komunikacija s njima, visoka razina profesionalizma, pravovremene reakcije i njihovo bogato iskustvo, doveli su do realizacije izuzetno uspješne press konferenciju na temu financija, što i nije toliko popularna tematika. Za sljedeći sličan događaj nećemo imati nedoumice koga angažirati.

  Marko Maksimović, regional marketing manager FORTRADE

 • Za agenciju IMC imam samo riječi pohvale. Vrhunska profesionalnost se podrazumijeva. Surađujemo kako na području novinarstva tako i već tri godine u organizaciji i PR-u festivala PINK DAY ZAGREB powered by WOW i – više sam nego zadovoljna smjerom u kojem se razvija i ide naša suradnja. Što reći? Best people in the business are always the most cooperative and very easy to work with! Thanks IMC.

  Sanja Muzaferija, novinarka, urednica, spisateljica; osnivačica udruge WOW (Women on Wine) i festivala PINK DAY ZAGREB

 • Dio poslovanja koji je meni bio nepoznanica s IMC-om je postao lako ostvariv. Stručnost i profesionalnost u potpunosti su opravdali moja očekivanja. Sretna sam što je IMC baš moja agencija. :)

  Iva Ćurić, direktorica Ecoland d.o.o.

Drugi o nama

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.