Drugi o nama

 •  IMC je partner na koga se uvijek možemo osloniti u svakodnevnom operativnom poslovanju.  

  Uvijek dostupni i kao naša agencija pružaju nam važnu dodatnu vanjsku perspektivu i pogled na naše poslovanje, teme i koncepte.  Svakodnevno su na raspolaganju svim komunikacijskim timovima Agrokora i njegovih kompanija te nam daju važan doprinos u realizaciji kvalitetne i integrirane komunikacije.

  Predanost,  odgovornost, brza i pravovremena reakcija odlike su svih članova IMC tima s kojima surađujemo stoga se radujemo i našoj daljnjoj suradnji.

  Anja Linić Sikavica, direktorica Ureda za odnose s javnošću, Agrokor d.d.

 • Na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravim informacijama. Agencija s iskustvom, znanjem i stavom. Neprocjenjiv partner i komunikacijski savjetnik. Uvijek korak ispred.

  Ivica Božan, predsjednik Uprave Vaba d.d. banke Varaždin

 • Surađujemo s agencijom IMC od 2006. godine. Procjenjujemo je kao pouzdanu i odgovornu agenciju s veoma dobrom komunikacijom. Cijenimo individualan i pozitivan pristup usmjeren na klijenta. Agencija IMC je naša garancija profesionalnosti, originalnosti i kreativnosti te znamo da se možemo pouzdati u nju.

  Monika Céreová, zamjenica predsjednika Uprave i članica Uprave Vaba d.d. banke Varaždin

 • Zajedno smo potvrdili da je pomicanje granica moguće. No i ovdje je, kao i u svim područjima u životu, potrebno odabrati pravu strategiju, pronaći one s kojima ćete ostvarivati zacrtane ciljeve. Mi smo ih pronašli u IM&C timu u kojem profesionalnosti, znanja i iskustva, kvalitetnih odnosa sa svim ciljanim javnostima i energije nikad ne nedostaje.

  Tihana Vujčić, direktorica marketinga PIK Vrbovec

Drugi o nama

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.