Blog

  • Predstavljen program manifestacije „ Fall for Sibelius“

    09 Listopad 2015

    U organizaciji Veleposlanstva Republike Finske u hotelu Esplanade Zagreb predstavljen program manifestacije „Fall for Sibelius“, kojim ovo Veleposlanstvo obilježava 150. obljetnicu rođenja poznatog finskog skladatelja Jeana Sibeliusa. Pozdravnim govorom predstavljanje je otvorio Nj. E. Timo Rajakangas, veleposlanik Republike Finske u Hrvatskoj, a uz veleposlanika...

    Pročitajte više
  • Jačanje imuniteta uz crveno meso

    01 Listopad 2015

    Kako pripremiti organizam za jesen i zimu? Raznolika prehrana koja sadrži crveno meso pravilan je odabir za zaštitu organizma Zašto naš imunitet slabi dolaskom hladnijih dana? Nakon ljeta koje je iza nas, godišnjih odmora i školskih praznika ulazimo u radnu rutinu gdje se često vraćamo starim navikama uz nove obveze što često dovodi...

    Pročitajte više
  • Savjeti za pripremu roštilja u „zatvorenom“

    23 Studeni 2015

    Dolaskom jeseni sve više boravimo kod kuće, a roštiljanja na otvorenom polagano ostaju iza nas. No, uživanje u okusu i mirisu roštilja moguće je i u prostoru u kojem boravimo, a da bi pripremili kvalitetan obrok dobro je znati koje posuđe i namirnice koristiti u pripremi. Stoga, provjerite male kulinarske trikove za pripremu roštilja u zatvorenom i uživajte u...

    Pročitajte više
  • Koliko mesa treba kupiti za roštilj?

    17 Studeni 2015

    Iako se u rujnu svi već prisjećamo ljeta kao prošlog svršenog vremena, nadolazeći dani idealni su za produžetak sezone roštiljanja, a time i lijepih ljetnih sjećanja. Pri tome se često pitate koliko mesa treba kupiti za roštilj. Prije svega, potrebno je obratiti pozornost na broj ljudi i dobnu skupinu za koju pripremate roštilj. Ako je u društvu...

    Pročitajte više
  • PIK Vrbovec prikupio 10.000 kuna za pomoć djeci s urođenom srčanom manom

    07 Studeni 2015

    U sklopu 35. kulinarsko-turističke manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu, zahvaljujući inicijativi PIK Vrbovca, generalnog sponzora manifestacije, prikupljeno je 10.000 kuna za udrugu „Renato“ – kuhari bez granica, namijenjenih za pomoć djeci s urođenom srčanom manom. U sklopu humanitarne akcije, dva dana se degustirala 200 kg teška...

    Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.