Blog

  • Jeste li znali da se kobasica prvi put pojavila prije 3500 godina?

    17 Studeni 2015

    Kobasica je jedna od najstarijih mesnih prerađevina čija je povijest započela još prije 3500 godina među Babiloncima. Kasnije postaje omiljena mesna delicija Grka i Rimljana, a danas se smatra najvažnijom namirnicom tradicionalnih jela. U kobasicama možete uživati u svim prigodama, od obiteljskog okupljanja ili druženja s prijateljima do proslava ili poslovnih druženja, a upravo za...

    Pročitajte više
  • Suradnja KK Cibona i Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović

    12 Studeni 2015

    U Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović, Biserka Petrović u ime Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović i Aleksandar Petrović, izvršni dopredsjednik KK Cibona, danas su predstavili suradnju Muzeja i KK Cibona povodom 30. obljetnice osvajanja prve titule prvaka Europe KK Cibona. Događaj su uveličali Mirko Novosel, trener  legendarne Cibonine ekipe i...

    Pročitajte više
  • PIK Vrbovec dio 3. Međunarodnog kongresa nutricionista

    11 Studeni 2015

    3. Međunarodni kongres nutricionista uspješno je održan protekli vikend u hotelu Panorama u Zagrebu. Podršku Kongresu pružio je i PIK Vrbovec, predavanjem „Integracija suvremenih trendova u hrvatskoj mesnoj industriji“, čime je stručnoj javnosti predstavljen edukativni projekt „Manje je više“, koji naglašava brigu za...

    Pročitajte više
  • Obogatite rođendanske jelovnike PIK šunkama s 2 posto masnoće

    03 Studeni 2015

    PIK šunke s 2 posto masnoće proizvedene su od najkvalitetnijih komada mesa s malim udjelom masnoće, a već narezane dostupne su u pakiranjima od 100 i 200 grama što omogućuje brzu i jednostavnu pripremu obroka. PIK šunka u ovitku i PIK zlatna kuhana šunka, mogu se konzumirati samostalno ili kao dodatak jelima. Idealne su za rođendanske proslave jer omogućuju...

    Pročitajte više
  • Plod masline štiti naš organizam od štetnih utjecaja

    21 Listopad 2015

    Mortadela je dobro poznata tradicionalna mesna delicija podrijetlom iz Bolonje koja svoj prepoznatljiv okus i glatku teksturu njeguje već godinama. Tradicionalnom okusu PIK mortadele pripremljene od vrhunskih komada mesa teško je odoljeti, a pogotovo kada se u nju dodaju bogati začini poput crnog papra i maslina koji joj daju jednostavnu, posve drugačiju notu, u potpunosti pogodnu za...

    Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.