Blog

  • Antonija Blaće kuhala na PIK kulinarskoj radionici

    11 Travanj 2013

    Kulinarska radionica u organizaciji PIK Vrbovca i Branka Ognjenovića PIK Vrbovec organizirao je kulinarsku radionicu „PIK mljeveno meso priča jezike svjetskih kuhinja“ u suradnji s Brankom Ognjenovićem u Kulinarskom studiju „Majstor kuhar“ na kojoj je predstavio nove light proizvode u ponudi PIK pakiranog svježeg mesa – miješano mljeveno...

    Pročitajte više
  • Nataša Cesarec Salopek dobila međunarodno priznanje za svoj rad

    16 Ožujak 2013

    Održana je svečana dodjela PRO.PR Awardsa, međunarodnih priznanja koja se dodjeljuju u sklopu PRO.PR konferencije s ciljem promicanja struke upravljanja komunikacijama. Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija), Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija ) i Stjepan Malović (Sveučilište u...

    Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.