Blog

  • Plod masline štiti naš organizam od štetnih utjecaja

    21 Listopad 2015

    Mortadela je dobro poznata tradicionalna mesna delicija podrijetlom iz Bolonje koja svoj prepoznatljiv okus i glatku teksturu njeguje već godinama. Tradicionalnom okusu PIK mortadele pripremljene od vrhunskih komada mesa teško je odoljeti, a pogotovo kada se u nju dodaju bogati začini poput crnog papra i maslina koji joj daju jednostavnu, posve drugačiju notu, u potpunosti pogodnu za...

    Pročitajte više
  • Predstavljen program manifestacije „ Fall for Sibelius“

    09 Listopad 2015

    U organizaciji Veleposlanstva Republike Finske u hotelu Esplanade Zagreb predstavljen program manifestacije „Fall for Sibelius“, kojim ovo Veleposlanstvo obilježava 150. obljetnicu rođenja poznatog finskog skladatelja Jeana Sibeliusa. Pozdravnim govorom predstavljanje je otvorio Nj. E. Timo Rajakangas, veleposlanik Republike Finske u Hrvatskoj, a uz veleposlanika...

    Pročitajte više
  • Jačanje imuniteta uz crveno meso

    01 Listopad 2015

    Kako pripremiti organizam za jesen i zimu? Raznolika prehrana koja sadrži crveno meso pravilan je odabir za zaštitu organizma Zašto naš imunitet slabi dolaskom hladnijih dana? Nakon ljeta koje je iza nas, godišnjih odmora i školskih praznika ulazimo u radnu rutinu gdje se često vraćamo starim navikama uz nove obveze što često dovodi...

    Pročitajte više
  • Savjeti za pripremu roštilja u „zatvorenom“

    23 Studeni 2015

    Dolaskom jeseni sve više boravimo kod kuće, a roštiljanja na otvorenom polagano ostaju iza nas. No, uživanje u okusu i mirisu roštilja moguće je i u prostoru u kojem boravimo, a da bi pripremili kvalitetan obrok dobro je znati koje posuđe i namirnice koristiti u pripremi. Stoga, provjerite male kulinarske trikove za pripremu roštilja u zatvorenom i uživajte u...

    Pročitajte više
  • Koliko mesa treba kupiti za roštilj?

    17 Studeni 2015

    Iako se u rujnu svi već prisjećamo ljeta kao prošlog svršenog vremena, nadolazeći dani idealni su za produžetak sezone roštiljanja, a time i lijepih ljetnih sjećanja. Pri tome se često pitate koliko mesa treba kupiti za roštilj. Prije svega, potrebno je obratiti pozornost na broj ljudi i dobnu skupinu za koju pripremate roštilj. Ako je u društvu...

    Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.