Uspješno završen 2. Tjedan dobre hrane

26 Studeni 2014

Prošlog je vikenda uspješno završio 2. Tjedan Dobre hrane u organizaciji Europa digitala i Dobrih restorana uz medijsko pokroviteljstvo Dobre hrane i Jutarnjeg lista.

Mi smo vrlo ponosni što smo kao agencija bili angažirani na najvećoj gastro manifestaciji u Hrvatskoj te čestitamo organizatoru na uspjehu.

U Tjednu Dobre hrane sudjelovalo je veliki broj vrhunskih restorana iz svih dijelova Hrvatske koji su svojim tematskim jelovnicima po promotivnoj cijeni od 100 kuna privukli velik broj novih posjetitelja.

Vrhunac Tjedna Dobre hrane bili su Sajmovi Dobre hrane na kojima su se predstavili vodeći mali i veliki proizvođači dobre hrane.

Sajam Dobre hrane svojim kulinarskim i edukativnim radionicama oplemenili su najbolji hrvatski chefovi koji su nesebično prenosili svoja znanja posjetiteljima kroz 40 kulinarskih radionica te im omogućili da kušaju neke od vrhunskih specijaliteta s potpisom najboljih kuhara.

Reakcije posjetitelja su bile odlične i veselimo se novim izazovima na 3. Tjednu Dobre hrane.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.