PRVI LET ISTANBUL – DUBROVNIK

20 Svibanj 2016

Uz Zagreb, Turkish Airlines uvodi i Dubrovnik, jednu od najznačajnijih turističkih destinacija u svoju rastuću mrežu destinacija. Tako će od danas Turkish Airlines na liniji Istanbul – Dubrovnik imati 3 leta tjedno, od 31. svibnja 5 letova tjedno, a od 29. kolovoza ukupno 6 letova tjedno.

U početnom razdoblju cijena za putovanje na liniji Istanbul – Dubrovnik iznosit će od 99 eura s uključenim taksama i pristojbama te na liniji Dubrovnik – Istanbul od 99 eura s uključenim taksama i pristojbama.

O Turkish Airlinesu: 

Započevši s radom 1933. godine s flotom od samo pet zrakoplova, Turkish Airlines danas je zrakoplovna kompanija sa statusom 4 zvjezdice čija se flota sastoji od 304 zrakoplova koji lete na 288 odredišta diljem svijeta, od kojih je 239 međunarodnih i 49 domaćih odredišta. Prema  rezultatima Skytrax 2015 istraživanja. Turkish Airlines je izabran za Najbolju zrakoplovnu kompaniju u Europi, 5 godinu za redom te Najbolju zrakoplovnu kompaniju u Južnoj Europi 7 godinu za redom. U 2010 godini je osvojio nagradu za Najbolju catering uslugu u ekonomskoj klasi na svijetu, u 2013. i 2014. godini nagradu za Najbolju catering uslugu u poslovnoj klasi na svijetu. Također, Turkish Airlines je u 2014. godini osvojio i nagradu za Najbolji restoran u salonu poslovne klase, a u 2015. godini nagradu za Najbolji salon poslovne klase.  Turkish Airlines leti u više zemalja nego ikoja druga zrakoplovna kompanija (115 država na više od 5 kontinenata) prema službenom vodiču zrakoplovnih kompanija UMB. Za više informacija posjetite www.turksihairliens.com ili naše profile na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin i Instagram.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.