Pripremite sendvič po receptu Marija Valentića

21 Kolovoz 2015

Početak je školske godine i u školske klupe se sjeda odmornih glava i punih baterija, no za svakog đaka dolaze i nove školske brige. Kako biste imali dovoljno energije za školske i druge obaveze, Mario Valentić, kondicijski trener i promotor zdravog životnog stila, predlaže nutritivno bogat i hranjiv sendvič s omiljenim PIKOM.

PIKO je savršen obrok za svako doba dana, a idealan je za djecu i mlade koji su stalno u pokretu. Dolazi u nekoliko različitih okusa pa tako uz PIKO Original možete pronaći i PIKO s povrćem te PIKO sa sirom. Osim što je bogat bjelančevinama, PIKO ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju što ga čini prvim izborom svih koji brinu o zdravlju.

„Znamo da s početkom školske godine, kreće i sezona sporta pa svi upisuju neke aktivnosti. Zato je važno da tijelo uz školske napore izdrži i one sportske. Pri ruci je važno imati namirnice koje sadrže hranjive tvari koje su potrebne našem organizmu. Jedan takav obrok, jednostavan za pripremu, svakako je i sendvič bogat proteinima.“, objasnio je Mario Valentić.

PIKO je proizvod vrhunske kvalitete, proizveden od biranog visokovrijednog svinjskog i goveđeg mesa, ugodne arome, teksture i boje i zato je sastavni dio Marijevog sendviča, čiji recept možete pronaći u nastavku.

Recept:

– 1 šnita kruha od cjelovitih žitarica

– PIKO parizer (PIKO Orginal, PIKO sa sirom ili PIKO s povrćem)

– sirni namaz ili namaz od slanutka

– 1 tvrdo pečeno jaje na oko

– 4 šnite svježeg krastavca

– 4 šnite svježe rajčice

– 2 lista zelene salate

– par listića svježeg bosiljka

– alfa klice (po želji)

Priprema:

Na šnitu kruha namažite sirni namaz ili namaz od slanutka. Pritom posložite tri šnite PIKO parizera i dodajte tvrdo pečeno jaje na oko. Narezanu rajčicu i svježi krastavac stavite na jaje i dodajte dva lista zelene salate. Na samom kraju dodajte još dvije šnite PIKO parizera. Na vrh sendviča možete posložiti alfa klica i dodati dva lista bosiljka, a kako bi sendvič svaki dan bio drugačiji koristite različite okuse koje vam donosi PIKO: PIKO orginal, PIKO s povrćem i PIKO sa sirom.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.