PIK Vrbovec prikupio 10.000 kuna za pomoć djeci s urođenom srčanom manom

07 Studeni 2015

U sklopu 35. kulinarsko-turističke manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ u Vrbovcu, zahvaljujući inicijativi PIK Vrbovca, generalnog sponzora manifestacije, prikupljeno je 10.000 kuna za udrugu „Renato“ – kuhari bez granica, namijenjenih za pomoć djeci s urođenom srčanom manom.

U sklopu humanitarne akcije, dva dana se degustirala 200 kg teška PIK Mortadela, koja je mamila pozornost brojnih posjetitelja manifestacije, a u čijem su okusu uživali svi zainteresirani. Specijaliteti od PIK Mortadele dijelili su se posjetiteljima uz dobrovoljni prilog za udrugu „Renato“ te je prikupljeno 5.000 kuna, a PIK Vrbovec je udvostručio iznos, doniranjem 1 kune za svaku prikupljenu kunu od Vrbovčana i njihovih gostiju pa je ukupno prikupljeno 10.000 kuna. 

Posjetitelji su također imali priliku sudjelovati u gastroshowu PIK Vrbovca uz kreativno i kulinarsko vodstvo majstora kuhara Branka Ognjenovića, koji je pripremao grah s kobasicama i kotlovinu, a podijeljeno je preko 2.000 porcija.

PIK Vrbovec je kompanija koja ima jaku poveznicu sa svojom lokalnom zajednicom, pogotovo iz razloga što veliki broj Vrbovčana radi upravo u PIK-u. Organizacija ove dobrotvorne akcije ujedno je i zajednički projekt lokalnog stanovništva, koje se odazvalo na humanitarnu akciju „Vaša i PIK-ova kuna za udrugu Renato – kuhari bez granica“ , i PIK Vrbovca koji manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“ već tradicionalno daje humanitarni karakter.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.