Otvorenje Portus Beach Cluba

16 Srpanj 2016

Doğuş grupa otvorila jedinstven je beach club na hrvatskoj jadranskoj obali koji marinu D-Marin Dalmacija čini još posebnijom.

Vlasnik Doğuş Grupe Ferit Şahenk u uvodom govoru je istaknuo da otvaranjem Portus Beach Cluba u marini D-Marin Dalmacija Doğuş grupa ponovno postavlja nove standarde i podiže kvalitetu hrvatskog turizma na novu višu razinu što je u skladu i sa strateškim ciljevima razvoja hrvatskog turizma kao i strateškim ciljevima Doğuş grupe u Hrvatskoj i na svjetskoj razini.

Ovim činom uspješno je završena investicija u ukupnoj vrijednosti od 6,5 milijuna eura u izgradnju Portus Beach Cluba, dok su ukupna ulaganja u marini D-Marin Dalmacija u zadnje tri godine iznosila 25 milijuna eura. U tom je razdoblju izgrađena nova upravna zgrada, Portus Beach Club, dok su se ostala ulaganja odnosila na izgradnju nove zgrade za čartere, servisere, mornare, izgradnju novog sanitarnog čvora kao i novog ulaza i prateće hortikulture cijelog prostora.

Ime PORTUS Beach Club odabrano je zbog činjenice da se marina D-Marin Dalmacija nalazi u zaljevu Zlatna luka ili izvorno Portus Aureus te želje da se samim imenom beach cluba komunicira ono što on predstavlja i želi predstavljati svim svojim posjetiteljima - sigurnu luku (portus) i mjesto u kojem će se u potpunosti moći opustiti i uživati u za njih predviđenim raznovrsnim sadržajima poput lijepe plaže, dva restorana, bara i noćnog bara, sportskih sadržaja i dječjeg kluba.

Biti dio organizacije svečanog otvorenja neopisivo nam je zadovoljstvo!

 
 

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.