Obogatite rođendanske jelovnike PIK šunkama s 2 posto masnoće

03 Studeni 2015

PIK šunke s 2 posto masnoće proizvedene su od najkvalitetnijih komada mesa s malim udjelom masnoće, a već narezane dostupne su u pakiranjima od 100 i 200 grama što omogućuje brzu i jednostavnu pripremu obroka. PIK šunka u ovitku i PIK zlatna kuhana šunka, mogu se konzumirati samostalno ili kao dodatak jelima. Idealne su za rođendanske proslave jer omogućuju pregršt kombinacija poput izrade rolica od šunke punjenih sirnim namazom, zanimljivih kanapea, šarenih namaza obogaćenih komadićima šunke ili pak salata s tjesteninom i šunkom.

PIK šunke ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju te su prvi izbor svih ljubitelja šunki, ali i onih koji paze na tjelesnu težinu. Visoka proteinska vrijednost PIK šunki sa samo 2 posto masnoće osigurat će dovoljno energije tijekom dana, a nježan okus i sočnost ovih šunki, omogućit će gurmanski doživljaj vama i vašim gostima.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.