Nataša Cesarec Salopek dobila međunarodno priznanje za svoj rad

16 Ožujak 2013

Održana je svečana dodjela PRO.PR Awardsa, međunarodnih priznanja koja se dodjeljuju u sklopu PRO.PR konferencije s ciljem promicanja struke upravljanja komunikacijama.

Ovogodišnji dobitnici PRO.PR Awardsa iz Hrvatske su Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija), Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija ) i Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru).

Među petnaest nagrađenih nalazi se i Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija Vlade Velike Britanije. Boris Miletić, gradonačelnik Grada Pule, preuzeo je priznanje PRO.PR Vision City, koje je ove godine dodijeljeno Puli.

 Radi se o priznanju koje dobiva grad u zemlji domaćinu konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama.

 Najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

 ‘Ova nagrada utemeljena je da se ne zaborave pojedinci koji svakodnevno u sjeni različitih projekata, događaja, tvrtki ili institucija praktično upravljaju komunikacijama; a s druge strane nesebično na svoj način doprinose razvoju struke odnosa s javnošću’ izjavljuje predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, ujedno i utemeljitelj ovog međunarodnog priznanja.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.