Luka Bulić pjevao božićne pjesme uz PIK šunk

08 Prosinac 2015

U subotu se u Intersparu, u Arena centru, održala Mini kulinarska radionica s PIK šunkama na čelu s gastro kuharom Brankom Ognjenovićem i Darijem Lide koji su u PIK-ovom korneru pripremali kreativne delicije. Posebno iznenađenje ovog događaja bio je dolazak radijskog voditelja Luke Bulića, koji je svojim komentarima i božićnim pjesmama izmamio osmjehe svih prisutnih.

Da bi ukusni zalogaji koje su prisutni sa zadovoljstvom degustirali bili što finiji, majstor kuhari Branko Ognjenović i Dario Lide koristili su PIK šunke: Fina, Delikates, Zlatna kuhana i Šunka u ovitku, čijom pripremom su posjetiteljima omogućili pregršt sočnih okusa, ali i inspiraciju za nadolazeće blagdane. Luka Bulić također je kušao PIK šunke i tom prilikom zapjevao:

„Ovog Božića želim samo PIK šunke!“

 Posjetite PIK korner do 16. prosinca i degustirajte najbolje PIK delicije svakim radnim danom od 16-20, a vikendom od 10-14 sati.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.