Ledo Medo u Zoološkom vrtu u Zagrebu!

09 Ožujak 2015

Druženje s Ledo Medom i sudjelovanje u zabavnim i edukativnim radionicama oduševilo je ovog vikenda i male i velike posjetitelje Zoološkog vrta. Priliku za upoznati Ledo Medu nije propustila ni poznata voditeljica Antonija Stupar Jurkin sa svojom djecom.  Lijepo vrijeme i odlične radionice privukle su velik broj posjetitelja s djecom koja su postavljala vlastite rekorde u raznim disciplinama u kojima životinje drže rekorde kao najsnažnije, najbrže, najspretnije i druge.

Nezaobilazni je bio i punkt s Ledo Medom gdje su se djeca igrala, crtala i uživala u odličnom Ledo Medo i životinjski rekordi sladoledu. Vesele Ledo promotorice animirale su djecu i dijelile im brojne nagrade. Razmjena sličica Ledo Medo i životinjski rekordi je veselila sve mališane koji sakupljaju sličice kako bi popunili album i osvojili Ledo Medo plišanu igračku.

Edukatori Zoološkog vrta upoznavali su malene posjetitelje sa svim rekorderima životinjskog svijeta i pružili im priliku za druženje s brojnim životinjama koje su mogli dotaknuti i igrati se s njima te im predstavili zanimljivosti o svakoj životinji.

Za najavu sljedećeg druženja s Ledo Medom i životinjskim rekordima pratite na Ledo službenoj web stranici!

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.