Jeste li znali da se kobasica prvi put pojavila prije 3500 godina?

17 Studeni 2015

Kobasica je jedna od najstarijih mesnih prerađevina čija je povijest započela još prije 3500 godina među Babiloncima. Kasnije postaje omiljena mesna delicija Grka i Rimljana, a danas se smatra najvažnijom namirnicom tradicionalnih jela. U kobasicama možete uživati u svim prigodama, od obiteljskog okupljanja ili druženja s prijateljima do proslava ili poslovnih druženja, a upravo za takve prilike idealne su PIK trajne kobasice od vrhunskih komada mesa, koje ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju.

Kobasice se odlično uklapaju u moderan način života, stoga su PIK kobasice dostupne u modernom pakiranju koje čuva svježinu, kvalitetu, sočnost i aromu. Raznolika ponuda PIK okusa koju čine Zimska salama, Čajna kobasica, Sendvič salama, Vrbovečka kobasica, Milanska, Kulen, Panona i Panona s paprikom, zasigurno će pronaći svoje mjesto u sočnim sendvičima, šarenim kanapeima ili hladnim platama. Stoga, odaberite svoju omiljenu PIK trajnu kobasicu i uživajte u raznolikim okusima bez obzira odučite li se za tradicionalna ili moderna jela.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.