Božićna bajka obitelji Šalaj u Zagrebu!

23 Listopad 2014

Božićna bajka obitelji Salaj stigla je ove subote u Zagreb! Svečano otvorenje, uz paljenje 70.000 lampica ispred Super Konzum prodavaonice u Vukovarskoj 269b u Zagrebu, oduševilo je brojne posjetitelje među kojima su bile i poznate voditeljice Mirna Maras i Martina Podgorski.

Jedinstvena Božićna bajka, dio je Konzumove kampanje Sa Zagrebom kroz život, a osmišljena je u suradnji s poznatom obitelji Salaj, koja na svom obiteljskom imanju kod Čazme priređuje poseban božićni ugođaj za brojne posjetitelje.

Okupljenim građanima projekt su predstavili Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma i Ana Bertić, upraviteljica Zaklade Božićna bajka. Popularni „Zagrebački mališani“ i „Kikići“ pobrinuli su se za raspjevanu atmosferu, uz bogatu ugostiteljsku ponudu hrane i toplih napitaka. Uz brojne igre iznenađenja, klince i klinceze  posebno je oduševio dolazak Djeda Božićnjaka  s poklonima. Posebni gosti bili su mališani dječjeg vrtića DIDI iz Dugog Sela.

Vikende koji su pred vama iskoristite za obiteljsko druženje uz Božićnu bajku ispred Super Konzum prodavaonice u Vukovarskoj ulici u Zagrebu.  Svake subote, sve do 17. siječnja, od 17 do 21 sati očekuju vas zabavna događanja za djecu, a radnim danima za vas su otvorene kućice s ugostiteljskom ponudom po promotivnim cijenama.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.