A007 predstavio Abrakadabru.com – novi online mall

06 Travanj 2016

A007, tvrtka u sastavu Agrokor koncerna, otvorila je virtualna vrata Abrakadabre, novog online mall-a, u kojem su hrvatskoj javnosti, na samo jedan klik udaljenosti, dostupni najpoznatiji domaći i svjetski brandovi.

Abrakadabra tako trenutno na domeni www.abrakadabra.com nudi 100.000 artikala, prilagođenih potrebama i mogućnostima svih potrošača, iz kategorija Auto-Moto, Bijela tehnika, Dom i vrt, Informatika, Igračke, Knjige, Ljepota, Multimedia, Moda, Oprema za bebe, Potrošačka elektronika i Sport odnosno ukupno 950 brendova koji dolaze od više od 200 dobavljača.

Jedna od posebnosti Abrakadabre svakako je Avenue de CRO – mjesto je na kojem se nalazi prelijepa odjeća hrvatskih dizajnera poput Aleksandre Dojčinović, Neba, Krie dizajna i drugih. Također, po prvi puta dostupni na hrvatskom web shopu,  tu su i brandovi  Red Bull, Mad Pax, Colmar, Bellabeat Leaf, Greyp, Kisha, F&F i Intersport.

No tu nije kraj novostima koje nudi Abrakadabra.com jer je tim Abrakadabre za svoje kupce osigurao besplatnu dostavu, s naglaskom na sigurnost ali i brzinu.

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.