Drugi o nama

 • AGENCIJA IMC uvijek nudi ugodno iskustvo komunikacije i savršen je spoj poslovno korisnog sadržaja i profesionalnosti.

  Branka Branković Hajdarević, www.citytime.hr

 • S agencijom IMC surađujem dugi niz godina po različitim temama i novinarskim 'zadacima', pri čemu su svaki put predstavnici agencije bili profesionalni, što uključuje i njihovu dobru pripremljenost i poznavanje tema s kojima smo se susretali, ali i medijskih 'želja'.  Uz to bi naglasila i određenu ljubaznost i strpljenje, a pogotovo nenametljivost, srdačnost i ne tako česti ljudski pristup svih iz agencije pri svakom kontaktu i susretu, kao i brzo reagiranje i odgovaranje na novinarska pitanja, ma kakva bila, vezana za njihove klijente.

  Tatjana Miščančuk, novinarka Hina (Croatian News Agency)

 • Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s agencijom IMC. Djevojke koje tamo rade izuzetno su profesionalne, susretljive i brze što je nama novinarima izuzetno važno. Veselim se budućoj suradnji i nadam se da ćete  takvi ostati i nadalje.

  Sandra Leskovar, novinarka i urednica, Hrvatska radio televizija

 • Moje iskustvo suradnje s Natašom Cesarec  je izuzetno pozitivno. Uvijek sam mogla računati na odgovor i razgovor. U slučajevima kad iz različitih razloga nije bilo moguće dobiti komentar odgovorne osobe, Nataša se trudila informacijama i kontaktima pomoći.

  Elvira Tripović, novinarka HRT Radio Pule

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.