Drugi o nama

 • IMC i ja surađujemo zadnje tri ili četiri godine, a možda i više. Upoznao sam na promocijama u Zagrebu i putovanjima više divnih osoba koje su gradile IMC. Što se mene tiče mogu reći da ste se ponašali vrhunski profesionalno i friendly, a ja sam nastojao uzvratiti na isti način. Stoga palac gore za IMC i suradnju agencije i Hrvatskog radija!

  Vjekoslav Madunić, Hrvatski radio

 • IMC je odlična agencija, ima profesionalan tim i uvijek su spremni pomoći. Najviše surađujem s Ivicom, s kojim rado pijem kavu i koji mi nikad ne mulja. Ili se ne usudi:)

  Danijela Jozić, glavna urednica tportal.hr

 • Da je Mojsije kojim slučajem morao priopćavati zakone od nekog komunikacijskog Boga, vjerojatno bi u kamene ploče uklesao postulate Ankice i Ivice Mamića.

  Marcela Bratović, novinar 24 sata

 • Cure iz agencije IMC obožavam, one znaju koji sam ja ‘davež’ da meni materijal treba ODMAH, te mi ga i nabave. Priopćenja su uvijek lako čitljiva, jasna i vrlo konkretna što ja jako cijenim. Nadam se da ćemo još jaaaaaako dugo ovako dobro, lako i veselo surađivati.

  Slavica Šagolj, novinarka i stilistica Gloria in

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.