Blog

  • Tko više jede meso – muškarci ili žene?

    28 Prosinac 2015

    Iako voće i povrće pružaju šarolik vitaminsko-mineralni sastav koji je našem tijelu svakodnevno potreban, njihovim povećanim unosom ipak ne možemo u potpunosti nadoknaditi nutrijente koje dobivamo iz mesa, odnosno konkretno željeza čiji je najbolji izvor upravo crveno meso. Stoga, da bi osigurali pravilan rad organizma, prehrana treba biti uravnotežena i uključivati sve...

    Pročitajte više
  • IM&C-ov poklon za uspješnu 2016. godinu!

    22 Prosinac 2015

    Komunikacija s ciljanim javnostima temelj je za ostvarenje postavljenih ciljeva i željenog rezultata. Važno je znati kome, kada i kako prenijeti željenu poruku. Upravo zato, u ovo vrijeme darivanja kada svi prenose jedni drugima lijepe želje i poruke, mi smo odlučili darivati vas te najboljim taktikama prenijeti vašu poruku ciljanoj javnosti. Za vas smo osmislili IM&C Pro...

    Pročitajte više
  • Luka Bulić pjevao božićne pjesme uz PIK šunk

    08 Prosinac 2015

    U subotu se u Intersparu, u Arena centru, održala Mini kulinarska radionica s PIK šunkama na čelu s gastro kuharom Brankom Ognjenovićem i Darijem Lide koji su u PIK-ovom korneru pripremali kreativne delicije. Posebno iznenađenje ovog događaja bio je dolazak radijskog voditelja Luke Bulića, koji je svojim komentarima i božićnim pjesmama izmamio osmjehe svih prisutnih. Da bi...

    Pročitajte više
  • Mario Valentić postao zaposlenik PIK Vrbovca na jedan dan

    30 Studeni 2015

    U želji da se iz prve ruke uvjeri u kvalitetu PIK proizvoda koje rado preporuča i drugima, Mario Valentić, hrvatski glumac i osobni kondicijski trener ovog je tjedna posjetio tvornicu PIK Vrbovca. Kroz obilazak proizvodnje, kušanje proizvoda i razgovor sa zaposlenicima dobio je odgovore na brojna pitanja koja mu svakodnevno postavljaju i polaznici njegovih sportskih programa...

    Pročitajte više
  • Jeste li znali da se kobasica prvi put pojavila prije 3500 godina?

    17 Studeni 2015

    Kobasica je jedna od najstarijih mesnih prerađevina čija je povijest započela još prije 3500 godina među Babiloncima. Kasnije postaje omiljena mesna delicija Grka i Rimljana, a danas se smatra najvažnijom namirnicom tradicionalnih jela. U kobasicama možete uživati u svim prigodama, od obiteljskog okupljanja ili druženja s prijateljima do proslava ili poslovnih druženja, a upravo za...

    Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.