Blog

 • Tražimo savjetnika u odnosima s javnostima (m/ž)

  09 Listopad 2018

  Širimo svoj tim i tražimo savjetnika u odnosima s javnostima. Ako voliš izazove, spreman/a si uskočiti u tim i raditi za vodeće domaće i strane kompanije, imaš iskustva u internom i eksternom komuniciranju, a nisu ti strane krizne situacije ni projekti koji zahtijevaju fleksibilnost i brzo donošenje odluka, agencija IMC ti nudi...

  Pročitajte više
 • HURA-in newsletter

  31 Svibanj 2017

  Prošloga tjedna posjetila nas je HURA kako bi dokumentirala naš radni dan za svoj newsletter. Izvrsno smo se zabavili na snimanju, stoga hvala HURA-inim djelatnicima što su nam pružili priliku da se malo maknemo od računala i uživamo u međusobnom druženju.    Iako je rodila prije nešto malo manje od mjesec dana, naša se Petra jedva čeka...

  Pročitajte više
 • IMC vlog - Behind the scenes

  20 Ožujak 2017

  U našim stručnim vlogovima obično smo smrtno ozbiljni, a u najnovijem vlogu saznajte je li i atmosfera na samom snimanju smrtno ozbiljna :).

  Pročitajte više
 • IMC odgovara na vaša pitanja

  03 Veljača 2017

  Prošle srijede na našoj Facebook stranici pitali ste nas sve što vas je zanimalo iz područja odnosa s javnostima, a mi smo naše odgovore snimili u novom vlogu. Šaljite nam svoja pitanja i dalje, a dok čekate odgovore pretplatite se na naš kanal na kojem ćemo redovito donositi zanimljive informacije iz svijeta odnosa s javnostima.

  Pročitajte više

Pratite nas

Prijavite se na naš newsletter!

Entuzijazmom i profesionalnošću stvaramo pravi put u komunikaciji onih koji VODE, onih koji INSPIRIRAJU, onih koji su spremni biti USPJEŠNI.